Menu

Ungdomsafslutning 2022

image
26. juni 2022 kl. 11:38
Endelig, endelig endelig. Efter år præget af corona, har vi igen slået dørene op til afslutningsfest for vores ungdomsafdeling.

Afslutningsfest for VIF ungdom

Efter år med corona, åbnede vi igen op for vores årlige sommerafslutning for hele ungdomsafdelingen i Videbæk IF. Hele 175 børn og voksne havde valgt at bruge deres fredag aften på alle hylde deres egne børn og hele ungdomsafdeling, super god opbakning - mange tak.
Aftenen startede med tale fra bestyrelsen, hvor alle vores frivillige trænere og forældre fik en stor ros med på vejen, for deres store frivillige arbejde i Videbæk IF. 

Efterfølgende var der tips konkurrence, som bød på aktive konkurrencer mellem spillere og trænere. Til vinderen var der en fin kurv fra Super Brugsen, med lidt lækkerier i.
Efter vores konkurrence og spisning, stod aftenen på overrækkelse af medaljer og årets spiller pokaler, til de heldige vinder. Alle deltagende hold var på scenen med trænere, og blev alle klappet på og af scenen.

I Videbæk IF vil vi gerne sige en stor tak til alle, som valgte at bruge aftenen i selskab med klubben og hinanden. Vi håber at se mindst lige så mange efter sommerferien, hvor alle hold går et nyt turneringsår i møde.

I ønskes alle en god sommer☀️

Luk