Menu

Hjælp til træner

300 TRÆNINGSØVELSER KLAR PÅ DIN MOBIL

I DBU's Øvelsesbank finder børnetrænere en lang række øvelser klar til brug. Mange af dem kan også bruges til de yngste ungdomsårgange. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp, så du kan tage dem med helt ned på træningsbanen - og det er helt gratis.

21-04-2016

____________________________________________________________

Børn skal ikke trænes på samme måde som voksne. Alligevel sker det ofte, omend ikke af ond vilje.

Mange børnetrænere er forældre til børn på holdet eller unge spillere fra klubben, og de har måske aldrig været trænere før. Hvad gør man så, når en træning skal planlægges?

Mange hiver de øvelser de selv kender fra deres træning eller tidligere fodboldkarriere på seniorplan frem af skuffen. Desværre giver det sjældent god træning for børnene.

Skræddersyede træningsøvelser med videoinstruktion
Hvad gør man så, når de gamle træningsøvelser ikke slår til?

Løsningen ligger lige for: DBU's Øvelsesbank.

Her ligger 300 gennemtestede øvelser klar til brug med forklaring og en video, der viser øvelsen i praksis. Derfor bør alle børnetrænere også kende til Øvelsesbanken.

Du finder øvelsesbanken i DBU's Fodboldapp, som er gratis:
Vælg menuen Værktøjskassen > Øvelsesbanken. Her kan du søge en lang række øvelser frem fordelt på aldersgrupper og temaer, som f.eks. teknisk træning, lege, fysisk træning osv.

  

Vælg færdige træningspas eller lav dine egne
Vi har gjort det så nemt for dig, som overhovedet muligt og lavet nogle færdige træningspas lige til at "plukke". 

Klik på knappen Træninger nederst og dernæst på DBU øverst. Scroll ned. Her finder du for hver af årganene U6-U12 otte træningspas med fire øvelser i hver.

 

Du kan også sammensætte dine helt egne træningspas. Klik på knappen Træninger nederst og dernæst på plusset i højre øverste hjørne for at oprette et træningspas. Herefter kan du tilføje øvelser til dit træningspas, som gemmes, så du kan bruge det flere gange.

 

En opfordring skal her lyde til fodboldklubberne: Sørg for at jeres børnetrænere kender til Øvelsesbanken - både for trænernes og spillernes skyld.

God fornøjelse på træningsbanerne!
Luk