Menu

Hvem er vi

Videbæk IF har ca. 380 medlemmer. inde & ude-fodbold

Klubben er baseret på frivillig arbejdskraft fra vores medlemmer og i særdeleshed vores sponsorudvalg samt støtteforening. Disse udvalg og frivillige ledere gør et stort stykke arbejde for at holde klubben "i fin form".

"Fairplay" og sammenhold er vigtigt i vores klub.

Vi ønsker at være kendetegnet ved:

Kammeratskab, sammenhold, ansvar, fællesskab og engagement.

Klubben startede i 1903 og ligger i Vestjyllands navle.

Vi har spiller der kommer fra byer der ligget tæt på os, men vi har også spiller der kommer langt fra, endda helt fra Århus for at spille i vores klub.

Værdier i Videbæk IF

Vision:

Vi ønsker som klub, at alle udvikler sig som fodboldspillere og mennesker uanset niveau. Det skal være sjovt, trygt og udviklende at spille fodbold og alle skal og vil få mulighed for at deltage i kampe og stævner.

Vi ønsker at skabe et træningsmiljø, der giver hver enkelt en god og udviklende træning, der fremme lysten til at spille fodbold.

Spillere:

Spillerne kan lide at spille i VIF, fordi klubben udvikler dem både som spillere og som mennesker, fordi VIF har nogle velfungerende rammer, faciliteter, baner, omklædningsrum, sponsoraftaler og klubhus.

VIF har nogle dygtige trænere som støtter op om gode og sunde sociale aktiviteter rundt om fodbolden. Og der er også plads til dig.

Sponsorer:

Klubbens sponsorer vurderer det økonomisk attraktivt at støtte VIF på grund af klubbens formål og værdier. VIF har mange medlemmer og med dem et interessant bagland.

De frivillige:

Klubbens frivillige (trænere, udvalgsmedlemmer og hjælpende forældre) oplever, at klubben er åben, imødekommende og inkluderende på en professionel måde. VIF er en fodboldklub for alle med et højt ambitionsniveau – både fodboldfagligt og socialt. Og de oplever, at der er mulighed for at bidrage.

Alle vores samarbejdspartnere

Ses under "De støtter os" 

Håber vi ses i Videbæk IF

Luk